Op de vraag of er ooit vrouwenvoetbal beschikbaar komt in Fifa-games, antwoordt Enrique als volgt. "Ik merk ook dat vrouwenvoetbal steeds populairder wordt. Al is het natuurlijk bij lange na nog niet zo populair als mannenvoetbal. Er zijn op het moment ook nog geen plannen." 

Volgens Enrique zijn er ook praktische bezwaren. "Maar als we het zouden doen, dan zou het praktisch betekenen dat we een hele nieuwe game moeten ontwikkelen. Fysiek verschillen vrouwen nou eenmaal van mannen en ook de manier waarop ze bewegen is anders. Ook moet je denken aan nieuwe kleren, nieuwe gezichten en nieuwe haarstijlen. Dat vergt enorm veel werk."

Petitie

Onlangs werd op de site Change.org een petitie gestart waarop aan EA Sports wordt gevraagd om vrouwen aan de Fifa-games toe te voegen. De initiatiefneemster wijst er onder meer op dat 47% van de mensen die games spelen, vrouw is. Daarnaast is van alle voetbalspelers in de Verenigde Staten 40% vrouw. Op moment van schrijven is de petitie ruim negenduizend keer ondertekend.