Vrouwelijke Assassins in AC: Unity 'te veel werk' | Gamer.nl

Vrouwelijke Assassins in AC: Unity 'te veel werk' | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Unity heeft een co-op stand waarmee 4 spelers samen mi ies kunnen doen. Een vrouwelijke a a ijn is echter geen optie. Dat was in eerste instantie wel het plan, maar volgens Ubisoft was het uiteindelijk niet haalbaar.

"Het zijn twee keer zoveel animaties, twee keer zoveel stemmen, al die dingen," zegt Amancio. "Vooral omdat de personages aan te pa en zijn. Het was echt een hoop extra werk." Level designer Bruno St. Andre vult aan dat er 8000 nieuwe animaties nodig waren geweest. "We zijn er mee begonnen, maar hebben het laten vallen."

In de co-op modus zien spelers zichzelf altijd als Arno, de hoofdpersoon uit Unity. Wel kunnen spelers zijn uitrusting aanpa en. Vrienden in het spel worden getoond met het gezicht van andere, mannelijke, a a ijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou