Nieuws
Resident Evil Village

Vroege versie van Resident Evil Village uitgelekt

Dat levert screenshots en

Geschreven door Michel Musters op
Er is een vroege versie van Resident Evil Village online gelekt.

Op diverse fora en social media-kanalen zijn screenshots van de vroege versie van de game gelekt. Zo zijn op deze Imgur-pagina diverse screenshots te bekijken. De screenshots bevatten grote spoilers voor de game. Ook is er op diverse fora informatie over het verhaal te vinden, inclusief wat er met diverse personages gebeurt.

De lek van de game - die nog volop in ontwikkeling is - is de meest recente lek in een lange reeks aan interne documenten en codes die bij Capcom zijn gelekt. Eerder dit jaar werd het Capcom Group-network aangevallen door een onbekende derde partij, waar de gelekte informatie en nu ook de development built van Resident Evil Village uit voortvloeit. Vermoedelijk wordt de informatie verspreid over een langere periode naar buiten gebracht omdat Capcom geen geldbedrag aan de hackers wil betalen.

Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. De game speelt zich net zoals Resident Evil 7 af in een eerstepersoonsperspectief. De game moet volgend jaar uitkomen voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Volgens een eerdere lek zou het spel in april 2021 verschijnen, maar dit is door Capcom nog niet bevestigd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Twee wapens van Monster Hunter Rise uitgelicht Just Cause: Mobile onthuld
2

Reacties op: Vroege versie van Resident Evil Village uitgelekt

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • LoGiCaL_PsYcHo

  • 14 december 2020 12:08
  Ik snap niet dat Gamer meewerkt aan het verspreiden van deze screenshots. Die wil je toch niet zien?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  darkmanwls

  • 14 december 2020 13:50
  @LoGiCaL_PsYcHo Gamer.nl is een nieuws site, die brengen nieuws zoals het komt, dat is hun werk (of ze dat altijd goed doen kan je over discussiëren) Maar het is niet hun werk om voor jou te bepalen wat je wel of niet wil zien. Daar ben je zelf verantwoordelijk voor

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.