Age of Conan: Hyborian Adventures ligt 23 mei in de winkels. Vroege vogels konden met behulp van een pre-order key al op 17 mei toegang krijgen tot de game. Zojuist heeft Funcom bekend gemaakt dat het aantal plaatsen voor deze 'Early Acces'  zijn limiet heeft bereikt. Inschrijvingen zijn daarmee gesloten.

Funcom is zeer tevreden en zegt op haar forum: "Van tevoren hadden we al een limiet opgesteld, maar dat deze zo snel vol zou zijn hadden we niet verwacht. We excuseren ons voor het feit dat we niet iedereen deze vroege toegang kunnen verschaffen. We waren genoodzaakt deze limiet in te stellen om alle geregistreerden de kans te geven de game te downloaden en toegang te geven. Met een ongelimiteerd aantal was dit niet gelukt."

Hoewel het voor Funcom geweldig nieuws is dat de vroege toegang tot de game al nokkie vol zit, heerst er ook veel onvrede bij gamers die Age of Conan vroeg besteld hebben en tot op heden nog geen pre-order key hebben ontvangen. Zowel leveranciers als Funcom onthouden zich nog van enige reactie met betrekking tot dit probleem.