Vroege beelden van openwereldversie Black Ops 3 gelekt

Vroege beelden van openwereldversie Black Ops 3 gelekt

Call of Duty: Black Ops 3 zou zich in eerste instantie in een open spelwereld afspelen, voordat dat idee werd geschrapt. Er zijn nu screenshots van een vroege versie van de game uitgelekt.

Journalist Jason Schreier onthulde een paar jaar geleden al dat Black Ops 3 een openwereldcampagne had moeten bevatten, maar dat dit idee tijdens de ontwikkeling werd geschrapt. 

Nu zijn er veel screeshots van deze nooit uitgekomen campagne uitgelekt op Imgur. In de screenshots is onder andere te zien dat de game meerdere grote maps zou krijgen, een dag- en nachtcyclus, meerdere modi (waaronder sabotage en defence), een eigen economie en de mogelijkheid om te bouwen.

Treyarch zou ongeveer een jaar aan deze versie van Black Ops 3 hebben gewerkt voordat het werd geschrapt. De uiteindelijke versie van de game die in 2015 verscheen was een stuk traditioneler qua opzet.

Call of Duty: Black Ops 3
Call of Duty: Black Ops 3
Call of Duty: Black Ops 3
Call of Duty: Black Ops 3

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dus eigenlijk een beetje ala far cry maar dan op een stuk kleinere schaal? CoD leent zich niet echt voor open world met de story telling die ze jaarlijks doen.

0
test

Jammer dat het niet is gelukt, zou zelf wel een keer wat anders willen.

0

Aanbevolen voor jou