Vroeg exemplaar van No Man's Sky voor 2000 dollar verkocht op eBay | Gamer.nl

Vroeg exemplaar van No Man's Sky voor 2000 dollar verkocht op eBay | Gamer.nl

Het gerucht gaat dat iemand al in het bezit is van een exemplaar van No Man's Sky. De bijbehorende gameplaybeelden zijn te zien op Pornhub.

Twee weken voor de officiële verschijningsdatum van No Man's Sky heeft Reddit-gebruiker Daymeeuhn naar eigen zeggen al een exemplaar van de game bemachtigd via eBay. Dit exemplaar heeft hem ongeveer 2000 dollar gekost. Hij plaatste vervolgens gameplaybeelden en een foto van de game op verschillende websites.

Sean Murray, van Hello Games, reageerde met een tweet op de geruchten. "We hebben jaren besteed om No Man's Sky te vullen met vera ingen. Jij hebt jarenlang gewacht. Verpest het alsjeblieft niet voor jezelf", zei Murray.

Daymeeuhn heeft de tweet van Murray gelezen en heeft zelf ook gereageerd op Reddit. Hij laat weten dat hij niet van plan is om meer video's te uploaden, omdat hij het met Murray eens is dat mensen de game zelf moeten ervaren.

Daymeeuhns video's zijn verwijderd van YouTube en DailyMotion, maar niet voordat andere mensen de beelden in handen kregen en ze opnieuw plaatsten op andere sites, waaronder Pornhub.

Het is niet de eerste keer dat beelden van gameplay voor de verschijningsdatum naar buiten komen via Pornhub. Vorig jaar kwamen er via de site beelden naar buiten van Fallout 4.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou