Het is weer vrijdag dus je kan weer genieten van de laatste verkoopcijfers uit Japan. Deze week (26 november tot en met 2 december) is er weinig veranderd, behalve dat de Nintendo Wii omhoog schiet en de PlayStation 3 naar beneden daalt. Dit komt vooral door Wii Fit, dat desbetreffende week in Japan uit kwam.

De Nintendo DS staat nog steeds aan de top van de lijst met 124,5 duizend systemen verkocht, 8000 meer dan vorige week. In plaats van de PSP bekleedt de Wii nu de tweede plaats met bijna 75 duizend verkochte consoles, een stijging van maarliefst 20 duizend consoles. De PSP is vrijwel gelijk aan vorige week met ongeveer 74,5 duizend verkochte exemplaren. De PlayStation 3 verkocht vorige week nog 50 duizend maal, deze keer maar 37 duizend. Een daling die hopelijk voor Sony niet doorzet.

De PlayStation 2 is ook vrijwel gelijk aan vorige week en is van 14,8 duizend naar 13,7 duizend verkochte consoles gegaan. De Xbox 360 is met ongeveer 500 systemen gedaald naar 6,6 duizend. De GameBoy Advance en GameCube sluiten de lijst zoals gewoonlijk weer af met respectievelijk 33 en 32 exemplaren.