Vr-update Dreams nu beschikbaar

Vr-update Dreams nu beschikbaar

De vr-update voor Dreams is nu beschikbaar. Dat kondigt ontwikkelaar Media Molecule aan middels een nieuwe trailer.

De vr-modus houdt in dat spelers vooraf gemaakte vr-belevingen kunnen spelen en zelf vr-ervaringen kunnen bouwen. Ook brengt de update een aantal algemene verbeteringen voor de game met zich mee. Media Molecule laat in verschillende trailers Inside the Box zien, een verzameling van vr-games die spelers moeten inspireren om eigen projecten te starten. Zo bevat Inside the Box een platformer en een first-person shooter.

Op de officiële website deelt Media Molecule de uitgebreide details van de update, evenals een aantal tips om zelf te bouwen. Dreams is nu beschikbaar voor PlayStation 4.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Bizar veel potentie en een mogelijk onmisbare steunpilaar voor de populariteit van Sony's VR headset. Erg benieuwd wat de community in zn mars gaat hebben en of het aan een stortvloed van interessante creaties tot onmisbare ervaringen gaat leiden. Over een jaartje ofzo de stand van zaken maar eens peilen of het VR's killer tool met een geweldige library heeft geleid. Uniek en slechts gelimiteerd door de grenzen van je eigen fantasie. Al best wat tof spul in aanbouw te vinden op YT. Gaat dat zien! Edit: Aan het gebrek aan reacties op de Dreams-nieuwsberichten te zien, zit het nog flink onder de radar van de gemiddelde gamer.. Shame.

0

@clandestine666 ik vind dreams super tof op dingen te spelen en te zien wat mensen maken. Maar ben zo slecht in dingen maken haha en ik heb nog geen psvr maar ben wel erg benieuwd wat ze er van gaan maken.

0
test

@rpenning Ja ik ben eigenlijk al een paar dagen flink geïntrigeerd geraakt sinds er VR aan is toegevoegd. Krijg Dreams vandaag binnen en kan niet wachten om de boel te gaan verkennen met de headset op. Ik ben nu zeker van plan om zelf ook iets speelbaars te gaan creëren op de langere termijn. M'n opleiding grafisch vormgeven van een eeuw geleden en al het, voornamelijk op vriendendienst-basis, ontwerpwerk wat ik door de jaren heen heb gedaan voor bevriende muzikanten in het metalcircuit die layouts, logo's en concepten nodig hadden voor hun promospul kan ik nu voor het eerst (proberen, lol) te gaan voortzetten in de vorm van een heuse (vr)videogame. Ik vind het waanzinnig en enorm inspirerend. Wordt vervolgd!

0

Aanbevolen voor jou