Vr-studio Downpour Interactive wordt onderdeel van Oculus

Vr-studio Downpour Interactive wordt onderdeel van Oculus

Vr-studio Downpour Interactive wordt onderdeel van Oculus Studios. Dat meldt href="https://www.oculus.com/blog/welcoming-downpour-interactive-to-facebook/?utm_source=rakuten&utm_medium=affiliate&utm_campaign=nOD_rLJHOac-M2lMU4iqpDF9gRUl9m6oPQ&MID=43993" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Facebook</a>.

De studio is bekend van Onward, een online militaire shooter. De game is in de afgelopen vijf jaar verschenen voor Oculus Rift, Oculus Quest en Steam.

Volgens Facebook krijgt de studio nu de kans om zowel de Onward-community te ondersteunen met middelen van Oculus Studios als het ontwikkelen van nieuwe projecten in de toekomst. Volgens Facebook zijn er al 'plannen' voor wat die projecten inhouden, maar het bedrijf kan momenteel nog geen details delen.

Verder benadrukt het bedrijf dat het volledige team opgaat in Oculus Studios en er geen ontslagen vallen. 

Tot slot zegt het bedrijf dat het onder andere haar vr-tak wil uitbreiden met meer investeringen in 'third-party-content, AAA IP, en meer'.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tof om te lezen dat er nog meer VR games zitten aan te komen :D Bedankt Gamer om hier elke week toch tenminste 1 artikel aan te wijden. Voor mij maar ik ben ook zeker voor andere VR gamers dat dit zeker wekelijks verder mag vermeld worden met de laatste nieuwtjes. Thank you ;)

0

@LtJamesWatts Klopt wat je zegt😁 ik hoop ook heel erg dat ze met meer officiële mappen komen en meer gamemodussen voor co-op. Speel ik toch eigenlijk het meest merk ik

0

Aanbevolen voor jou