Vr-modus Resident Evil Village komt op 22 februari naar PS VR2

Vr-modus Resident Evil Village komt op 22 februari naar PS VR2

De optie om Resident Evil Village in virtual reality te spelen met PlayStation VR2 wordt via een gratis update op 22 februari toegevoegd aan de game.

Dat heeft Capcom aangekondigd via PlayStation Blog. De vr-modus maakt volledig gebruik van de geavanceerde eigenschappen van de vr-headset. Zo worden eye tracking en 3D-audio ondersteund, waardoor de ervaring realisitsch en inens moet zijn.

Daarbij moeten ook de PS VR2-controllers de actie realistischer maken. Spelers kunnen hun handen voor zich houden om zich te beschermen tegen aanvallen. Daarbij moet het gebruik van wapens ook realistisch aanvoelen.

Iedereen die Resident Evil Village op PlayStation 5 heeft aangeschaft kan de vr-update gratis downloaden op 22 februari. Op die dag komt ook de PlayStation VR2 zelf uit.

Resident Evil 8

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een heerlijk nieuws dit! Kijk er naar uit.

0

Beste nieuws van het jaar. Vorige editie was een waanzinnige ervaring, dit gaat nog een standje heftiger worden. Heerlijk!

0
test

@Jelster En zo zien we maar weer dat er genoeg PSVR(2) aanbod is en gaat komen. Hier heb ik heel veel zin in (als ik er geen hartverzakking van krijg haha).

0

Aanbevolen voor jou