Vr-game Lone Echo 2 komt deze zomer uit

Vr-game Lone Echo 2 komt deze zomer uit

Lone Echo 2 moet ergens deze zomer op Oculus Rift verschijnen.

Een precieze datum voor de game is er nog niet, maar voorheen was alleen bekend dat het spel ergens dit jaar uit zou komen. De game komt alleen op de Rift uit, maar is ook speelbaar op de Oculus Quest via Air Link.

Lone Echo 2 speelt zich logischerwijs af na het eerste deel. Kapitein Olivia Rhodes en een door de speler bestuurde androïde Echo One - ook bekend als Jack - worden vierhonderd jaar in de toekomst geworpen, waar een verlaten ruimtestation de oplossing is om weer terug naar huis te reizen. Hieronder is een nieuwe trailer te zien.

Ontwikkelaar Ready at Dawn kondigde Lone Echo 2 al in 2018 aan, een jaar na de release van het bejubelde eerste deel. Inmiddels is Ready at Dawn opgekocht door Facebook, de eigenaar van Oculus.

Gamer.nl gaf een 9 aan de eerste Lone Echo: "Dit ruim acht uur durende sciencefictionavontuur geeft je het gevoel dat je werkelijk in en rond een geavanceerd ruimtestation zweeft en werkzaamheden verricht. Het zeer sterke acteerwerk zorgt voor de broodnodige menselijke emoties in een overdonderend technologisch geheel. De unieke vorm van voortbewegen is bijzonder comfortabel. Alleen een ietwat saai middenstuk weerhoudt Lone Echo van perfectie. De indrukwekkende vormgeving en talloze details vragen wel om een zeer krachtige pc."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Lone Echo 2 moet ergens deze zomer op Oculus Rift en Quest 2 verschijnen" Nou, als je de kleine lettertjes op het einde van de video onderin bekijkt dan staat daar toch echt 'Only on the Oculus Rift platform.Compatible PC required. Oculus Link cable required for Oculus Quest'. Dus ik denk dat het spel alleen op de Rift eigenlijk uitkomt, maar door (Air)Link is die ook speelbaar op de Quest/Quest 2. Edit: Nee het is zeker dat het alleen naar de Rift komt en dat het via (Air)Link ook op de Quest te spelen is.

0
test

@SuperDre Yes, de kleine lettertjes zijn inmiddels ook tot mij doorgedrongen. Is aangepast inmiddels.

0
test

Hopelijk word deze minder saaaaaaai dan deel 1. Die begon lekker , maar halverwege val je in slaap

0

Aanbevolen voor jou