Nieuws
Peaky Blinders

Vr-game gebaseerd op Peaky Blinders in de maak

Komt volgend jaar naar alle vr-platforms

Geschreven door Michel Musters op
Er is een virtualrealitygame gebaseerd op de BBC-serie Peaky Plinders in de maak.

De vr-game moet ergens volgend jaar verschijnen op "alle vr-platforms". Spelers kruipen in de huid van een lid van de beruchte Britse bende en moeten op een "geheime en onorthodoxe missie" om een rivaliserende bende te verslaan. Diverse bekende gezichten en locaties uit de serie moeten terugkeren. Zo worden Shelby's illegale wedkantoor en The Garrison Pub genoemd.

Het spel wordt ontwikkeld door Maze Theory. Deze studio bestaat uit voormalige Activision- en PlayStation-werknemers. Ze zetten naar eigen zeggen de meest moderne AI-technologie in om de game zo realistisch mogelijk te maken. "Personages reageren op de bewegingen, stemmen en lichaamstaal van spelers."

Peaky Blinders is een populaire Britse serie over een echt bestaande Britse bende. Cillian Murphy (Sunshine, 28 Days Later) speelt de hoofdrol als Thomas Shelby. Er zijn inmiddels vier seizoenen uit, maar de makers hebben al een vijfde en zesde seizoen bevestigd. De serie is in Nederland onder andere op Netflix te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

Sea Hero Quest levert al 15.000 jaar aan dementieonderzoek op Retro Studios zoekt nieuwe werknemers voor Metroid Prime 4
1

Reacties op: Vr-game gebaseerd op Peaky Blinders in de maak

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Mr. Harrow

    • 29 april 2019 09:14
    Klinkt als een gaaf concept. Vind dit een briljante serie. Nu alleen nog een vr-set…

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.