Nieuws
Hideo Kojima

Vr-demo van Kojima betreft een mysterieuze teaser

"Wie ben ik?"

Geschreven door Michel Musters op
De vr-demo die Hideo Kojima op Tokyo Game Show vertoont, is mogelijk een teaser voor een aankomend project.

Eerder vandaag hintte Kojima naar het feit dat hij iets ging tonen op de Tokyo Game Show. Hij plaatste daarbij foto's online van hemzelf met een Oculus Quest 2-helm op het hoofd.

Inmiddels is Tokyo Game Show begonnen en hebben mensen het project kunnen uitproberen. Ook kan iedereen met een Oculus Quest 2 dat doen via deze website, al zou de demo iets anders in elkaar steken dan die van TGS zelf.

Hieronder is een filmpje te zien van wat de vr-demo voorstelt. Het gaat om een enkele gang waarbij een mysterieuze poster is te bekijken van een silhouette van een vrouw met de vraag "Wie ben ik?". Mogelijk is het een eerste hint naar een nieuwe game van Kojima Productions, al zijn er verder nog geen details bekend.

Hideo Kojima werkte jarenlang voor Konami aan de Metal Gear-franchise. Hij verliet de uitgever en richtte het onafhankelijke Kojima Productions op, waarmee hij Death Stranding afleverde. Tot nu toe is bekend dat hij aan een nog naamloze game werkt die draait op cloudtechnologie van Microsoft. Ook gaan er geruchten over een horrorgame genaamd Overdose. Volgens die geruchten zou actrice Margaret Qualley - die ook al een rol had in Kojima's Death Stranding - de hoofdrol vertolken. Fans speculeren dan ook dat de vrouw die op de poster te zien is, Qualley betreft, maar dit is niet bevestigd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ni No Kuni-reeks komt naar Xbox en Game Pass EA werkt aan anti-cheatsysteem voor pc-versie Fifa 23
2

Reacties op: Vr-demo van Kojima betreft een mysterieuze teaser

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  SuperDre

  • 15 september 2022 20:25
  Zucht, het geen VR-demo van een spel, het is de virtuele KJP booth/recreatie van KJP office die in VR te kijken is. Hij kondigde niets aan en het was ook geen teaser voor een VR game.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • gimbal2

  • 16 september 2022 10:20
  Heeft iemand de poster al overbelicht? Dit ruikt een beetje naar Scott Cawthon truukjes.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.