Voortgang Elite: Dangerous wordt niet gereset bij lancering | Gamer.nl

Voortgang Elite: Dangerous wordt niet gereset bij lancering | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Voorheen werd de voortgang van spelers wel gereset bij de overgang naar een nieuwe alfa-, bèta of gammafase. Zo hadden spelers die het spel al langer speelden geen oneerlijk voordeel ten opzichte van nieuwkomers.

Enkele spelers uiten hun zorgen op het forum, aangezien er een bug in het spel zit waarmee spelers gemakkelijk miljoenen in-game credits kunnen verdienen. Frontier laat weten dat cheaters aangepakt zullen worden.

Elite: Dangerous komt 16 december uit voor de pc. Eerder werd bekendgemaakt dat de game geen offline modus krijgt, en dat ook spelers die het spel alleen willen spelen van tijd tot tijd verbinding moeten maken, bijvoorbeeld als ze iets willen kopen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou