Voormalige werknemers LucasArts richten nieuwe studio op | Gamer.nl

Voormalige werknemers LucasArts richten nieuwe studio op | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Fearle Studios wordt geleid door zowel Haden Blackman als Cedrick Collomb. Blackman was eerder bij LucasArts werkzaam als executive producer van de Star Wars: The Force Unleashed-serie. Collomb bekleedde bij het bedrijf de functie van director of engineering.

Algemene visie

Hoewel nog niet bekend is op wat voor spellen de studio zich gaat richten, zijn er op de officiële website wel een aantal uitspraken te lezen die wijzen op de algemene visie van de ontwikkelaar. "We zijn van mening dat een goed spel een blijvende indruk moet achterlaten op spelers, onze industrie en zelfs de cultuur in zijn algemeenheid."

Blackman diende een aantal maanden terug, na dertien jaar werkzaam te zijn geweest voor de studio, zijn ontslag in bij LucasArts. Hij deed dit nog voordat de ontwikkeling van zijn laatste project, The Force Unleashed II, was afgerond.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou