Voormalige Visceral-medewerkers richten mobiele games-studio op | Gamer.nl

Voormalige Visceral-medewerkers richten mobiele games-studio op | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het nieuwe bedrijf heet PlaySide en is begonnen door Gerry Sakkas, Aaron Pasias en Mark Goulopoulos. "Ons doel was om een studio neer te zetten met mensen die het gewend zijn om aan kwalitatieve AAA-games te werken. Dit talent willen we gebruiken om ons te richten op het publiek voor mobiele games", aldus Sakkas, de CEO. "Wij zijn ervan overtuigd dat we compleet op maat gemaakte ervaringen kunnen produceren voor het mobiele platform met de kwaliteit van een echte consolegame", zo vervolgt hij.

Visceral Games sloot zijn deuren op 19 september, de studio was op dat moment al geruime tijd bezig een onaangekondigd project voor meerdere platformen. Het gerucht ging dat dit Dante's Inferno 2 zou zijn, maar vooralsnog is nog niet onthuld waar het precies aan werkte.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou