Voormalige ontwikkelaars Bioware stoppen Kickstarter-campagne | Gamer.nl

Voormalige ontwikkelaars Bioware stoppen Kickstarter-campagne | Gamer.nl

De pas geleden aangekondigde studio KnightMayor, grotendeels bestaande uit voormalige ontwikkelaars van Bioware, hebben de Kickstarter-campagne voor de rpg Mooncrest geannuleerd.

De Kickstarter ging vorige week live, maar dit weekend kwam KnightMayor er achter dat ze het waarschijnlijk niet gingen halen. Er moest 400.000 dollar opgehaald worden en in een week werd er maar 48.000 dollar opgehaald. 

De ontwikkelaar hoopt op een later moment een nieuwe Kickstarter te lanceren waarbij niet dezelfde fouten worden gemaakt. Zo zou de berichtgeving over het project beter moeten. "We willen een video maken die de game echt goed uitlegt, met in-game beelden en meer diepgang over hoe de het spel gaan ontwikkelen."

Volgens de officiële website van de ontwikkelaar wordt Mooncrest een singleplayer fantasy-rpg met een focus op real-time tactische gevechten, cinematische gesprekken en uitdagende puzzels. De rpg is geïnspireerd door titels als Knights of the Old Republic, Jade Empire en Neverwinter Nights.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou