Voormalige ontwikkelaars Hearthstone werken aan Marvel-game

Voormalige ontwikkelaars Hearthstone werken aan Marvel-game

Second Dinner, een nieuwe studio bestaande uit voormalige Blizzard-werknemers, werkt aan een game voor Marvel.

De studio wordt geleid door Ben Brode, de voormalige regisseur van Hearthstone. Afgelopen jaar liet hij al weten samen met een paar andere werknemers weg te gaan. Samen met Hamilton Chu heeft hij nu Second Dinner opgericht.

In onderstaande video onthult de ontwikkelaar dat er genoeg geld binnen is gehaald om het eerste project af te maken. Zo heeft het bedrijf een investering van 30 miljoen dollar van NetEase gekregen, waardoor men nu een nieuw kantoor in Irvine, Californië heeft.

Om wat voor game binnen het Marvel-universum het gaat is nog niet bekend. "Het wordt Amazing! Of misschien Spectacular! Of Incredible! Of Mighty! Of misschien al het bovenstaande!" Er wordt inmiddels al ongeveer een halfjaar aan d enieuwe game gewerkt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

typfoutje ; "Er wordt inmiddels al ongeveer een halfjaar aan d enieuwe game gewerkt."

0
test

Is Netease niet dat zelfde bedrijf dat diablo immortal aan het maken is? Hoop dat het niet een mobile cashcow gaat worden dan...

0

@Leshrac het zelfde bedrijf ja. Dat gaat wat worden zeg.. Wordt vast een mobile game. Super leuk op je 5 inch scherm met slechte controls en slechte rpg elementen spelen.

0

Aanbevolen voor jou