Voormalige ontwikkelaars Halo lanceren shooter voor iOS | Gamer.nl

Voormalige ontwikkelaars Halo lanceren shooter voor iOS | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Midnight Star is een free-to-play shooter voor de smartphones en tablets. Het richtsysteem is speciaal ontworpen voor touchscreen schermen. De ontwikkeling van het spel werd geleid door Bungie-oprichter Alex Seropian en Halo's lead designer Paul Bertone. Verder heeft System of a Down-zanger Serj Tankian meegeholpen met de muziek van de game.

In Midnight Star gaan spelers op zoek naar een mysterieus signaal met het ruimteschip MSRV-Joplin, een onderzoek chip welke is uitgerust met een militair wapenarsenaal. Het schip wordt naar de andere kant van de kosmos getransporteerd, waar spelers moeten deelnemen in een oorlog om hun bemanning, schip en de gehele menselijke soort te beschermen. Dit alles speelt zich 120 jaar in de toekomst af. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou