Nieuws
The Initiative

Voormalige Naughty Dog-werknemer bij The Initiative aan de slag

Helpt hij mee aan de mogelijke Perfect Dark-game?

Geschreven door Michel Musters op
Lee Davis, de voormalige hoofd van mêlee-animatie bij Naughty Dog, werkt tegenwoordig bij Microsoft-studio The Initiative.

Dat blijkt uit de LinkedIn-pagina van Davis. Hij heeft bij Naughty Dog onder andere aan Uncharted 2, Uncharted 4 en de The Last of Us-games gewerkt.

Davis is niet de enige grote naam die bij The Initiative werkt. Eerder kwamen mensen die aan Red Dead Redemption, Tomb Raider en God of War hebben gewerkt al bij de studio terecht.

The Initiative is een nieuwe studio die een paar jaar geleden door Microsoft werd opgericht. Officieel is het niet bekend aan welke game de ontwikkelaar werkt. Volgens aanhoudende geruchten - waaronder claims van journalist Jeff Grubb - werkt de studio aan een nieuwe Perfect Dark-game, dat mogelijk een derdepersoonsaanzicht heeft en niet per se rondom hoofdpersonage Joanna Dark draait.

Dit artikel delen:

Lees meer

Sniper Elite 4 komt in november naar Switch Aankoop van Ruffian door Rockstar is nu officieel
1

Reacties op: Voormalige Naughty Dog-werknemer bij The Initiative aan de slag

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    kleinekoosjer

    • 14 oktober 2020 16:53
    Ben wel mega benieuwd wat ze daar allemaal uitspoken. De geruchten zijn nieuwe game in Perfect Dark wereld.. Maar goed; dat zijn geruchten die niet heel veel zeggen. Als het al waar is kan het nog van alles wezen.. wel mega benieuwd.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.