Voormalige medewerkers Blizzard kondigen Firefall aan | Gamer.nl

Voormalige medewerkers Blizzard kondigen Firefall aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Firefall speelt zich tweehonderd jaar in de toekomst af en gaat over de zoektocht naar een schone energiebron genaamd Crystite. Tijdens deze zoektocht ontstaat er een energiestorm die de aarde grotendeels verwoest. De overlevende mensen moeten samenwerken om hun soort in stand te houden en zich te verdedigen tegen de bedreiging van The Chosen, een nieuw en bloeddorstig ras dat is ontstaan.

Kla en

Firefall wordt gratis om te spelen en bestaat uit op kla en gebaseerde gameplay, waarbij spelers zich in hun favoriete speelstijl kunnen specialiseren. Ook voor updates en uitbreidingen zal niet betaald hoeven te worden. Wel hebben spelers de optie om "aanvullende verbeteringen" voor hun personage te kopen.

Firefall staat gepland voor eind 2011 en komt uit op PC. Spelers kunnen zich via de officiële website van het spel opgeven voor de bèta.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou