Voormalige Halo-ontwikkelaars vormen Moonshot Games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De medewerkers Michel Bastien, Damián Isla en Rob Stokes gaan zich met Moonshot Games richten op downloadbare games.Op de website van Moonshot zegt het team zich te richten op kleine, maar kwalitatieve projecten. "Het Moonshot-team gelooft stellig dat de sterren niet beperkt hoeven te zijn tot de miljoenenprojecten die door een leger mensen wordt ondersteund. Er is een plek in degeschiedenisboeken voor dat kleine, behendige handwerk, slim gebouwd op een klein budget en gestuurd door experts".

Medewerkers

Bastien was de productieleider voor Halo 2 en 3, Islo leidde de afdelingen verantwoordelijk voor gameplay en kunstmatige intelligentie en Stokes schreef mee aan de Halo-serie en ontwierp verschillende mi ies. Naast de voormalige Bungie-medewerkers is artiest Mike McCain aangenomen. McCain heeft nog geen ervaring in de game-industrie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou