Voormalige CD Projekt-werknemers maken game rondom feodaal Japan

Voormalige CD Projekt-werknemers maken game rondom feodaal Japan

Dark Passenger, een nieuwe studio met voormalige werknemers van CD Projekt Red, werken aan een game die zich afspeelt in feodaal Japan.

De game heeft nog geen naam, maar het is wel bekend dat het spel in Unreal Engine 5 moet draaien en co-op, PvP en PvE moet bevatten. De focus ligt dan ook op online gameplay. Daarbij moet het spel een eerstepersoonsperspectief krijgen. 

Het verhaal draait om een invasie waarbij de regerende shogun van de troon afgestoten worden. Spelers moeten in het spel hun eigen Dojo kunnen maken om te trainen en te socializen met andere spelers, Ook wordt het mogelijk om wapens zoals katana en werpmessen te customizen.

Het in Warschau gesitueerde bedrijf is opgericht door voormalige CD Projekt-ontwikkelaar Jakub Ben. Werknemers van het bedrijf hebben onder andere aan filmpjes van The Witcher 3: Wild Hunt en cyberpunk 2077 gewerkt. De studio is op zoek naar diverse nieuwe werknemers.

Het is onwaarschijnlijk dat er binnenkort al meer details rondom de game volgen: het spel is nog maar in vroege productie. Wel is er al wat artwork getoond, dat hieronder is te zien. Het spel moet in ieder geval naar pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S komen. De officiële website van de ontwikkelaar is hier te bezoeken.

Dark Passenger
Dark Passenger

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het idee klinkt geweldig maar ik heb mijn vraagtekens bij het first person perspectief

0
test

@Slicesilencer Het beeld dat ik er bij krijg is een soort Ghostrunner maar dan in een andere tijd en setting.

0
test

Als het FP perspectief zo goed is uitgewerkt als in GTA5, kan het heel vet worden. Gamer.nl heeft GTA5 in deze modus apart ook een 10 gegeven. Het kan dus goed werken afhankelijk van de game. Ben wel benieuwd hiernaar.

0

Aanbevolen voor jou