Voormalige bazen Infinity Ward naar Hollywood | Gamer.nl

Voormalige bazen Infinity Ward naar Hollywood | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De CAA zal vanaf nu alle zaken regelen van Vince Zampella en Jason West, de voormalige bazen van Infinity Ward. De Los Angeles Times schrijft: "De meeste ontwikkelaars worden ingehuurd door uitgevers en niet door een talentagentschap. De CAA slaat een grote slag met het binnenhalen van de topontwikkelaars achter een dergelijke grote franchise."

Het agentschap kon nog niet vertellen wat het volgende project van Zampella en West in gaat houden. Het duo begint eerst aan een grote rechtszaak tegen uitgever Activision. Zampella en West zijn van mening dat ze ten onrechte bij de studio achter Call of Duty: Modern Warfare 2 zijn ontslagen en dat ze bepaalde geldbedragen waar ze recht op hadden nooit hebben ontvangen van de uitgever.
 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou