Nieuws
That's No Moon

Voormalig Naughty Dog- en Infinity Ward-personeel opent nieuwe studio

That's No Moon Entertainment

Geschreven door Michel Musters op
Voormalige werknemers van onder andere Naughty Dog en Infinity Ward hebben een nieuwe studio genaamd That's No Moon Entertainment geopend.

Naast voormalige werknemers van Naughty Dog en Infinity Ward, werken er bij That's No Moon ook mensen die voorheen bij EA, Bungie, Sony Santa Monica en PlayStation hebben gewerkt. De studio wil "een nieuwe generatie verhaalgedreven, genredefiniërende ervaringen maken die zowel onder interactieve als lineaire media vallen".

Er wordt al aan het eerste spel gewerkt, een "ambitieuze, nieuwe actie-adventure die de limiet van zowel gameplay als verhaal voortstuwt". Om wat voor game het gaat is niet bekend, al wordt er gespeculeerd dat het om een Star Wars-game gaat - de naam van de studio is immers gebaseerd op een quote van Star Wars-personage Ben Kenobi. De studio zelf heeft echter geen indicatie gegeven dat dit het geval is. Taylor Kurosaki en Jacob Minkoff - beiden voorheen werkzaam bij zowel Naughty Dog als Infinity Ward - zijn respectievelijk de creative director en regisseur van het project.

Het Zuid-Koreaanse Smilegate Entertainment heeft in ieder geval meer dan 100 miljoen dollar in de studio geïnvesteerd. That's No Moon bestaat uit twee studio's, gesitueerd in Los Angeles en San Diego. Op de officiële website staan vacatures.

Dit artikel delen:

Lees meer

Early Access-versie Glitchpunk verschijnt op 11 augustus Digimon Survive uitgesteld naar volgend jaar
0

Reacties op: Voormalig Naughty Dog- en Infinity Ward-personeel opent nieuwe studio

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.