Nieuws

Voormalig CD Projekt RED-medewerkers komen met rpg Seven

Isometrische rpg van makers The Witcher 3

Geschreven door David Kers op
Fool’s Theory, een nieuwe studio opgericht door voormalige CD Projekt RED-medewerkers, heeft Seven voor de pc aangekondigd. De ontwikkelaar werkt samen met IMGN.PRO, bekend van de horrorgame Kholat, aan de isometrische rpg.

Seven is een door Thief-geïnspireerde rpg waarin spelers de open wereld van het Vetrall-rijk ontdekken. De game speelt zich af in een herstellende post-apocalyptische wereld waarin eeuwenoude technologie en magie centraal staan. De klassieke rpg gameplay kent een twist door de mogelijkheid om met parkourvaardigheden de omgeving zowel horizontaal als verticaal te verkennen. Seven maakt gebruik van de Unreal Engine 4 en is sinds juni in ontwikkeling.

“Onze grootste ambitie is een frisse wind te brengen in de klassieke, isometrische role playing games - een genre waarin de speler traditioneel vastgeketend was aan de grond. Seven brengt een nieuw soort verkenning en de mogelijkheden voor tactisch plannen en stealth gameplay”, zegt Jakub Rokosz, oprichter van Fool’s Theory.

Bron: Fool's Theory

Dit artikel delen:

Lees meer

N++ Win kaarten voor de ESL counterstrike finals
0

Reacties op: Voormalig CD Projekt RED-medewerkers komen met rpg Seven

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.