Voorlopig geen nieuwe Geometry Wars-game | Gamer.nl

Voorlopig geen nieuwe Geometry Wars-game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"[Geometry Wars] ligt dicht bij de harten van vele fans. Ik denk dat het een geweldig en zeer trots gevoel is om iets te hebben waar de fans zoveel om geven, maar we willen het niet verzadigen door ermee door te gaan. Het kan zijn dat we het spel laten voor wat het is, iets waar we van houden, maar dat we verdergaan met andere projecten", aldus Collier. Op de vraag van VideoGamer of het uitgesloten is dat er nog een vervolg komt voor de serie, zei Collier niets uit te kunnen sluiten.

Eerder verschenen delen

Van Geometry Wars zijn twee delen verschenen. Het eerste deel was onderdeel van de racegame Project Gotham Racing 2. De titel verscheen later via een aangepaste versie op Xbox Live Arcade, onder de naam Geometry Wars: Retro Evolved. Het tweede deel, Retro Evolved 2, kwam in 2008 op Xbox Live Arcade uit. Geometry Wars is een ruimteshooter met een unieke grafische stijl. in een soort ruimteschip moeten spelers allerlei kleurrijke, cirkels, driehoeken en rechthoeken vernietigen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou