Vooralsnog geen beloningen voor Kickstarter-backers Code Hero | Gamer.nl

Vooralsnog geen beloningen voor Kickstarter-backers Code Hero | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

"We hebben op dit moment geen geld meer en kunnen geen fysieke beloningen uitreiken (aan onze Kickstarter-backers), maar we doen er alles aan om de game af te krijgen en de beloningen uiteindelijk uit te reiken", aldus Peake. Hij reageert op de twijfel van backers die zich afvragen of een ontwikkelaar wettelijk verplicht is om zijn beloftes na te komen.

"Het eerste ontwikkeldoel is de game af te krijgen zodat scholen er les mee kunnen geven." Met Code Hero kunnen spelers leren hoe ze programmeercodes moeten gebruiken. Dat gebeurt door met een code-geweer Javascript in een Unity 3D-omgeving af te schieten.

"De game komt steeds verder af. Uiteindelijk doet het wat het hoort te doen zodat mensen er hun voordeel uit kunnen halen en de verkoop stijgt. USB-edities (van de game) en t-shirts zullen dan verscheept worden. Scholen krijgen een tool voor in de klas. Stagiairs komen bij een gerevitaliseerd team en er komt een lanceringsfeest als de game af is."

Eind vorig jaar werd bekend dat de ontwikkelaar van Code Hero zonder geld zat. In februari 2012 liep het Kickstarter-project af en werd er 170.954 dollar opgehaald, waarmee het beoogde doel van 100.000 dollar ruimschoots werd gehaald. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou