Volledige versie Hack 'n' Slash uitgebracht op Steam | Gamer.nl

Volledige versie Hack 'n' Slash uitgebracht op Steam | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De avonturengame waarbij spelers met een zwaard niet hakken, maar hacken, bevond zich ongeveer vier maanden in de Early Acce -fase. Hack 'n' Slash is momenteel afgeprijsd en is voor 13,39 euro verkrijgbaar. Deze speciale promotie eindigt op 16 september.

De volledige game ondersteunt Steam Workshop en mods. De broncode wordt ook meegeleverd. Double Fine wil dat spelers de vrijheid hebben om de game te hacken.

Verder voegt de volledige versie het laatste level toe. Hierin gebruiken spelers alle hackvaardigheden die zij hebben opgedaan om een kwaadaardige tovenaar te verslaan. "Het is niet makkelijk. Het kasteel is zodanig ontworpen om hackers af te weren. De tovenaar gaat niet zonder gevecht ten onder", meldt projectleider Brandon Dillon.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou