Volledige versie Endless Legend nu verkrijgbaar op Steam | Gamer.nl

Volledige versie Endless Legend nu verkrijgbaar op Steam | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De game was voorheen al verkrijgbaar via Steam Early Acce . De game is voor 29,99 euro te koop op SteamEndle Legend is een vervolg op Dungeon of the Endle en een prequel op Endle Space, ontwikkeld door Amplitude Studios. 

De nakomelingen van de gevangenen vdie op Auriga zijn neergestort, komen op de oppervlakte van de planeet en beginnen die te bevolken. De nieuwe bewoners van Auriga komen er echter achter dat de seizoenen extreem lang en streng zijn. Spelers nemen controle over één van de acht concurrerende facties en proberen in een milennium een koninkrijk op de bouwen. Gamer.nl heeft binnenkort de recensie online staan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou