Volledige soundtrack FIFA 12 bekend | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het spel bevat 39 nummers van onder meer artiesten als Kasabian, The Ting Tings, Graffiti6, The Hyves en The Naked And Famous. EA's worldwide executive of music & marketing Steve Schnur licht de keuze van de nummers toe: "Wij geloven in het feit dat de muziek in FIFA meer is dan een verzameling nummers. We willen een internationale soundtrack neerzetten waarin tientallen landen en muziekgenres gerepresenteerd worden.

"We willen de werelden van voetbal en muziek dichter bij elkaar brengen." Hoewel de meeste nummers uit de Verenigde Staten komen, bevat de soundtrack nummers uit in totaal 15 verschillende landen. Voorbeelden hiervan zijn Brazilië, Spanje, Duitsland en Nederland. Het Nederlandse nummer is City van The Medics. FIFA 12 ligt vanaf 29 september in de winkels.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou