Nieuws

Volledige release Massive Chalice op 1 juni

Na half jaar uit Early Access

Geschreven door David Kers op
Double Fine Production’s strategiegame Massive Chalice verschijnt 1 juni in zijn volledigheid. De game was sinds november al beschikbaar via Steam Early Access.

‘Het is twee jaar sinds het begin onze quest voor Massive Chalice en we zijn blij om te laten weten dat onze reis zijn eind nadert. Na vele maanden van ontwerpen, bouwen, het lezen van de feedback, en het urenlang spelen, hebben we eindelijk het eindstation bereikt’, schrijft Double Fine. Naast de Steam-versie verschijnt er rond 1 juni ook een Xbox One-versie.

De volledige versie belooft enkele grote verbeteringen te bieden voor Early Access-spelers. ‘Het team heeft een behoorlijktijd besteed aan de opnieuw balanceren van de game’, zegt Double Fine. Daarnaast bevat Massive Chalice ondersteuning voor controllers, Achievements en de mogelijkheid om dezelfde besturing en interface te gebruiken als de Xbox One-versie.

Massive Chalice is gefinancierd via Kickstarter en is een turn-based strategiegame waarin spelers een koninkrijk uit moeten bouwen tot een machtige dynastie. Daardoor moeten spelers zorgen dat hun koning of koningin bijvoorbeeld met belangrijke personen trouwt. Personages kunnen sterven door ouderdom, spelers moeten er dus voor zorgen dat de bloedlijn in stand blijft.

Bron: Double Fine Productions

Dit artikel delen:

Lees meer

Divinity: Original Sin: EE aangekondigd voor PS4, Xbox One en pc Het leven van een onsuccesvolle streamer
1

Reacties op: Volledige release Massive Chalice op 1 juni

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Baukereg

    • 15 mei 2015 13:41
    Ik mag hopen dat ze veel verbeterd hebben, want de eerste gameplay video's konden mij niet bekoren.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.