Volledige release Massive Chalice op 1 juni | Gamer.nl

Volledige release Massive Chalice op 1 juni | Gamer.nl

Double Fine Production’s strategiegame Massive Chalice verschijnt 1 juni in zijn volledigheid. De game was sinds november al beschikbaar via Steam Early Access.

‘Het is twee jaar sinds het begin onze quest voor Ma ive Chalice en we zijn blij om te laten weten dat onze reis zijn eind nadert. Na vele maanden van ontwerpen, bouwen, het lezen van de feedback, en het urenlang spelen, hebben we eindelijk het eindstation bereikt’, schrijft Double Fine. Naast de Steam-versie verschijnt er rond 1 juni ook een Xbox One-versie.

De volledige versie belooft enkele grote verbeteringen te bieden voor Early Acce -spelers. ‘Het team heeft een behoorlijktijd besteed aan de opnieuw balanceren van de game’, zegt Double Fine. Daarnaast bevat Ma ive Chalice ondersteuning voor controllers, Achievements en de mogelijkheid om dezelfde besturing en interface te gebruiken als de Xbox One-versie.

Ma ive Chalice is gefinancierd via Kickstarter en is een turn-based strategiegame waarin spelers een koninkrijk uit moeten bouwen tot een machtige dynastie. Daardoor moeten spelers zorgen dat hun koning of koningin bijvoorbeeld met belangrijke personen trouwt. Personages kunnen sterven door ouderdom, spelers moeten er dus voor zorgen dat de bloedlijn in stand blijft.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou