Volledige presentatie Square Enix mogelijk gelekt

Volledige presentatie Square Enix mogelijk gelekt

Een volledige presentatie van Square Enix is mogelijk gelekt. Dat blijkt uit verschillende Twitter-berichten van journalisten.

Zo meldt Alex Donaldson, eigenaar van RPG Site en journalist bij VG247, dat momenteel achter de schermen 'het meest uitgebreide evenementenlek in jaren' gaande is. "Niet alleen informatie; assets, footage. Gekheid. Het is aftellen tot iemand dit uitbrengt", zegt hij.

Kort nadat Donaldson claimde dat het lek niet Microsoft betreft, liet XboxEra-medeoprichter Nick Baker weten dat het om een presentatie van Square Enix zou gaan.

Square Enix kondigde vorige maand aan dat het 'aankondigingen doet' tijdens E3 2021, dat digitaal plaatsvindt.

Op het moment van schrijven is nog geen materiaal ingezien door journalisten of verschenen op het internet. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik vind dit wel treurig, daar hebben een groot aantal mensen aan gewerkt en dat gaat een of andere pannenkoek dat verkloten door het eerder te lekken. Wat wil je daarmee bereiken dan? Oeh nu weten we een paar weken eerder wat Square gaat laten zien. Echt de moeite waarde

0
test

Ik betreur dit ten zeerste, maar ik weet dat ik als Square Enix fan moeilijk kan ontkomen aan de leaks... dus ik laat het maar op mij afkomen. Ontneemt niet mijn plezier aan de previews en games zelf, dus voor mij maakt het niet heel veel uit. Alleen jammer dat ik dan niet verrast wordt op het moment zelve... als dit allemaal uitlekt natuurlijk.

0

Aanbevolen voor jou