Volledige patch notes Battlefield 1 Winter Update onthuld | Gamer.nl

Volledige patch notes Battlefield 1 Winter Update onthuld | Gamer.nl

Gisteren href="http://gamer.nl/artikelen/nieuws/battlefield-1-winter-update-verhoogt-level-cap-en-meer/">berichtte</a> Dice al over de belangrijkste aanpassingen van de Winter Update voor Battlefield 1. Nu de update uit is op alle platformen, zijn de volledige patch notes beschikbaar gesteld. Onder andere wordt het maximale level van de classes verhoogd van 10 naar 50.

Ook voegt de update Ribbons toe, waarvan er twintig te bemachtigen zijn. Elk geeft 300 xp en is bedoeld om teamwork aan te moedigen. Een andere toevoeging zijn de Elite Codices. Elk wapen heeft een Elite Codex, die te verdienen is door vijfhonderd kills te maken met het wapen. Dit geeft spelers een speciaal embleem en 25.000 extra xp.

Het maximale level voor elke cla is nu 50 en geven dit aan op de player card van spelers wanneer dit behaald is. Daarnaast voegt de update op weg hiernaartoe extra dogtags toe.

Overige aanpa ingen zijn het stemmen op de volgende map en de mogelijkheid voor huurders van servers om mensen een ban te geven.

Bekijk hier alle details van de Winter Update.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou