Volledige map voor Assassin's Creed Odyssey onthuld | Gamer.nl

Volledige map voor Assassin's Creed Odyssey onthuld | Gamer.nl

De complete map in Assassin's Creed Odyssey is online geplaatst. Tevens is bekend dat de game na lancering een New Game Plus-modus ontvangt.

De website Powerpyx nam beelden op tijdens Gamescom en heeft hiervan een afbeelding van de complete versie van de map gemaakt. De volledige map beslaat 130 vierkante kilometer, wat 62% groter is dan die van Origins uit 2017. Wel bestaat het merendeel van de Griekse spelomgeving in Ody ey uit zee. Per regio wordt een bepaald level aangeraden voor spelers, maar in de Gamescom-demo staat bij elk gebied level 48.

A a in's Creed Ody ey

Hiernaast is bekendgemaakt dat A a in's Creed Ody ey een New Game Plus-modus ontvangt. Dit meldt creative director Jonathon Dumont aan de website Gamerant. Hij bevestigde de komst van de modus direct, maar geeft wel aan dat het niet bij lancering speelbaar is: "Ja, die komt er! Het komt iets later dan de lancering". Dumont is ervan overtuigd dat spelers voldoende te doen hebben voor de New Game Plus-modus arriveert. Director Scott Philips bevestigde twee weken geleden nog dat de game "veel, veel langer" wordt dan Origins.

Het nieuwste deel in de A a in's Creed-reeks speelt zich af in het oude Griekenland en geeft spelers de kans om de loop van de geschiedenis te veranderen. AC: Ody ey bevat meer rpg-elementen dan zijn voorganger en biedt, naast de keuze voor twee verschillende hoofdpersonages, bijvoorbeeld verschillende gespreksopties.

In A a in's Creed: Ody ey keren zeeslagen terug en veldslagen bestaan uit grote aantallen krijgers. Het eigen schip kan verbeterd worden, net als wapens en uitrusting. Ubisoft belooft bovendien dat spelers 'het ware verhaal' achter de wezens uit de Griekse mythologie zullen leren.

Vorige week maakte Ubisoft CEO Yves Guillemot nog bekend dat er geen A a in's Creed-game in 2019 verschijnt.

A a in's Creed Ody ey verschijnt op 5 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou