Volledige line-up van WWE 2K23-worstelaars bekendgemaakt

Volledige line-up van WWE 2K23-worstelaars bekendgemaakt

Er zitten 178 worstelaars in WWE 2K23. De volledige line-up is door 2K Games onthuld.

De line-up kan op de officiële website worden bekeken. Meer dan veertig van de worstelaars komen voor het eerst voor in de game of keren terug nadat ze een tijdlang niet in de franchise zijn voorgekomen. Denk aan LA Knight en Bron Breakker. Door de Rurthless Aggression Pack en de Bad Bunny Bonus Pack te halen kan het totaal naar 183 worstelaars worden gebracht.

WWE 2K23 komt op 17 maart uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Mensen die speciale edities kopen krijgen op 14 maart al toegang tot de game. De game bevat onder andere een Showcase-modus, waarin spelers hoogtepunten uit de carrière van John Cena naspelen, en de Wargames-modus, dat 3v3- en 4v4-wedstrijden biedt waarbij er twee ringen naast elkaar staan in een stalen kooi.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geen Vince McMahon en Dean Malenco. En jammer geen CM Punk wat begrijpelijk is en geen Chris Benoit wat helemaal begrijpelijk is.

0
test

@Rachid.H Benoit begint nu na zoveel jaar de mening langzaam aan bij te draaien. hoe slecht het ook is wat hij gedaan heeft.. hij was op/in zn prime echt wel legend waardig.... the steiner brothers mis ik wel.. of de dudleys... gewoon je online CMpunk maken en alleen maar matches met HHH doen en tag& stream :)... kijken hoelang het duurt voordat ze ingrijpen

0

@Darkness2K7 Is dit jaar eigenlijk die CAW weer crossplatform? Niet dat ik het in 2k22 heb gebruikt want die zit nog in de seal zelfs :P

0
test

@Darkness2K7 ik deel die mening ook wel. Prive natuurlijk vreselijk wat er is gebeurd. Maar als worstelaar was hij echt bizar goed. Samen met Guerrero, Malenco en Rey Misterio waren zij de reden dat ik elke vrijdag na Cartoon Network naar WCW keek. Ik mis ook Diamond Dallas Page en nog meer die ik nu niet even niet meer weet. Ik ga denk ik deze wel kopen.

0

Aanbevolen voor jou