Volledige korte animatiefilm van Star Fox Zero nu online | Gamer.nl

Volledige korte animatiefilm van Star Fox Zero nu online | Gamer.nl

Nintendo heeft de korte animatiefilm Star Fox Zero: The Battle Begins in zijn totaliteit online geplaatst. De video debuteerde tijdens een livestream afgelopen nacht en bedraagt bijna vijftien minuten.

Het verhaal van Star Fox Zero: The Battle Begins draait om het bekende team bestaande uit Fox McCloud, Peppy Hare, Slippy Toad en Falco Lombardi. Corneria City wordt aangevallen door het leger van de kla ieke Star Fox-baas Andro . Aan de behendige ruimtedieren de taak om in hun Arwing te stappen en de invasie te stoppen.

In de video is te zien dat het Star Fox-team ook tijd heeft voor ontspanning. Falco speelt op een fictieve console met een intere ante controller. Deze controller is vergelijkbaar met een Wii U Pro Controller, maar dan met een inklapbaar scherm op de bovenkant. Op internet wordt gespeculeerd dat Nintendo hier wellicht voor het eerst de controller van de nieuwe NX-console toont, maar dit is nog op geen enkele wijze bevestigd.

De korte animatie is uitgebracht om de release van de nieuwste game in de serie te vieren: Star Fox Zero. Vanaf morgen ligt de ruimteshooter voor Wii U in de Nederlandse winkels.

Star Fox NX
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou