Nieuws
Star Fox Zero

Volledige korte animatiefilm van Star Fox Zero nu online

Bijna vijftien minuten aan vossenactie

Geschreven door Lucas May op

Nintendo heeft de korte animatiefilm Star Fox Zero: The Battle Begins in zijn totaliteit online geplaatst. De video debuteerde tijdens een livestream afgelopen nacht en bedraagt bijna vijftien minuten.

Het verhaal van Star Fox Zero: The Battle Begins draait om het bekende team bestaande uit Fox McCloud, Peppy Hare, Slippy Toad en Falco Lombardi. Corneria City wordt aangevallen door het leger van de klassieke Star Fox-baas Andross. Aan de behendige ruimtedieren de taak om in hun Arwing te stappen en de invasie te stoppen.

In de video is te zien dat het Star Fox-team ook tijd heeft voor ontspanning. Falco speelt op een fictieve console met een interessante controller. Deze controller is vergelijkbaar met een Wii U Pro Controller, maar dan met een inklapbaar scherm op de bovenkant. Op internet wordt gespeculeerd dat Nintendo hier wellicht voor het eerst de controller van de nieuwe NX-console toont, maar dit is nog op geen enkele wijze bevestigd.

De korte animatie is uitgebracht om de release van de nieuwste game in de serie te vieren: Star Fox Zero. Vanaf morgen ligt de ruimteshooter voor Wii U in de Nederlandse winkels.

Star Fox NX

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Battleborn: Wat is in godsnaam een ‘hero shooter’? Nieuwe Dead Rising-film verschijnt op 20 juni
1

Reacties op: Volledige korte animatiefilm van Star Fox Zero nu online

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Colossus-90

  • 24 april 2016 20:46
  Whauw ik vond het een vermakelijke animatiefilm,
  Zelf heb ik alleen maar Lylate wars 64 gespeeld, en daarna nooit meer wat van vernomen, nu ik dit heb gezien zie ik allemaal nostalgie en krijg ik gewoon zin om deze te spelen, maarja… heb geen Wii-U.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.