Update: Season 3 is van start gegaan in Fortnite: Battle Royale + alle details rondom het gloednieuwe nieuwe seizoen | Gamer.nl

Update: Season 3 is van start gegaan in Fortnite: Battle Royale + alle details rondom het gloednieuwe nieuwe seizoen | Gamer.nl

Update: Het derde seizoen van Fortnite: Battle Royale is zojuist online gegaan op PlayStation 4, Xbox One en pc. Met Season 3 brengt Epic Games ook een href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/bouw-dankzij-gloednieuwe-update-beter-in-fortnite-battle-royale/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">gloednieuwe update</a> met zich mee, die onder meer de bouwfunctie van de gamemodus verbetert en een nieuw wapen toevoegt.

Origineel bericht: Epic Games heeft de volledige details bekendgemaakt voor de Season 3-Battle Pa in Fortnite: Battle Royale. Het derde seizoen van de Battle Royale-modus gaat aanstaande donderdag, 22 februari, van start op PlayStation 4, Xbox One en pc.

De Season 3-Battle Pa heeft dertig meer items ten opzichte van Season 2. De nieuwe Battle Pa bedraagt 76 items, waaronder zes outfits, drie pickaxes, vier emotes en drie gliders. Spelers krijgen met de Battle Pa van Season 3 een aantal nieuwe soorten items, Back Blings, Skydiving FX Trails en Loading Screens, die het vorige seizoen nog niet bevatte. Het enigste items die tot nu toe onthuld zijn door Epic zij de Mi ion Specialist Outfit, een soort ruimtepak, en liet het met een korte teaser een van de nieuwe Skydiving FX Trails zien, de speler springt naar beneden gevolgd door een spoor van vuur, plus een nieuwe glider en outfit, en een nieuw wapen; de Hand Cannon Pistol. Deze zal Heavy Bullets gebruiken en komt over van de Save The World-modus.

Media has no description
Media has no description

Epic belooft dat het vrijspelen van de dertig nieuwe items geen extra tijd in beslag gaat nemen en dat spelers er zo’n 75 tot 150 uur aan kwijt zijn. Een andere optie om de items vrij te spelen is door een Battle Pa -bundel voor 2800 V-Bucks aan te schaffen die de eerste 25 tiers vrij speelt. Ook heeft de ontwikkelaar aangekondigd dat de dagelijkse uitdagingen worden veranderd naar wekelijkse uitdagingen. Elke week verschijnen er zeven nieuwe uitdagingen, waarvan spelers er minimaal vier van moeten voltooien om de beloningen te krijgen.

Media has no description

Vorige week maakte Epic bekend dat de Season 3-Battle Pa geen geld meer hoeft te kosten, maar dat spelers de Battle Pa kunnen aanschaffen met V-Bucks, de in-game valuta die gebruikt wordt in Fortnite. Een van de manieren waarop spelers aan V-Bucks kunnen komen is door ze simpelweg te kopen via de store van hun platform, dit kan voor 10 euro (1000), 25 euro (2800), 60 euro (7500) en 100 euro (13500), maar de munten kunnen ook verdiend worden door uitdagingen te voltooien.

Voor de PlayStation 4-gebruikers die Fortnite: Battle Royale spelen is er een speciale skin beschikbaar. Deze is gratis te downloaden voor PlayStation Plus-leden via de PlayStation Store onder het kopje add-ons bij Fortnite: Battle Royale. Verder kwam er vorige week een nieuwe granaat naar de modus en zijn er op het moment speciale Chinese shrines te vinden in de Battle Royale-map om het Chinees Nieuwjaar te vieren. In de gebouwtjes zijn tot wel drie gouden kisten te vinden met verschillende loot.

Fortnite: Battle Royale is nu gratis te spelen als Early Acce -titel voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Gamers op PS4 en pc kunnen met elkaar spelen dankzij de cro play-functionaliteit.

Media has no description

Meer over Fortnite: Battle Royale:

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou