Volledig openingsnummer Kingdom Hearts 3 gelekt

Volledig openingsnummer Kingdom Hearts 3 gelekt

Het volledige openingsnummer voor Kingdom Hearts 3, 'Face My Fears', is gelekt op verschillende websites. Het nummer van Hikaru Utada en Skrillex had samen met de rest van het album een officiële releasedatum van 18 januari.

Het eerste gedeelte van Face My Fears is te beluisteren in een eerdere uitgebrachte trailer van Kingdom Hearts 3 door Square Enix. Echter is nu de volledige versie van het nummer onder andere te beluisteren op YouTube. Het is niet de eerste keer dat er vroegtijdig content is gelekt van de aankomende game. Het is momenteel nog onbekend waar de lek oorspronkelijk vandaan komt. Volgens website DualShockers wordt de Reddit-pagina van Skrillex mogelijk gezien als de originele bron. Beluister

Watch on YouTube

het volledige openingsnummer 'Face My Fears' van Kingdom Hearts 3.

Kingdom Hearts 3

Eerder werd bekend dat er gameplay-beelden van de volledige game waren uitgelekt onder andere door de verspreiding van illagale kopieën van de game. Kingdom Hearts-regisseur Tetsuya Nomura pleitte voor het minimaliseren van de verspreiding van spoilers voor de game. Daarnaast maakte hij bekend dat de epiloog en het geheime einde pas na de lancering van de game getoond wordt om te voorkomen dat dit vroegtijdig wordt gedeeld. De inhoud van deze delen van de game worden volgens de regisseur bestempeld als de grootste spoilers van de game.

De soundtrack van Kingdom Hearts 3 verschijnt op 18 januari. Kingdom Hearts 3 lanceert op 25 januari op Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou