Nieuws
Kingdom Hearts 3

Volledig openingsnummer Kingdom Hearts 3 gelekt

Album verschijnt op 18 januari

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Het volledige openingsnummer voor Kingdom Hearts 3, 'Face My Fears', is gelekt op verschillende websites. Het nummer van Hikaru Utada en Skrillex had samen met de rest van het album een officiële releasedatum van 18 januari.

Het eerste gedeelte van Face My Fears is te beluisteren in een eerdere uitgebrachte trailer van Kingdom Hearts 3 door Square Enix. Echter is nu de volledige versie van het nummer onder andere te beluisteren op YouTube. Het is niet de eerste keer dat er vroegtijdig content is gelekt van de aankomende game. Het is momenteel nog onbekend waar de lek oorspronkelijk vandaan komt. Volgens website DualShockers wordt de Reddit-pagina van Skrillex mogelijk gezien als de originele bron. Beluister hier het volledige openingsnummer 'Face My Fears' van Kingdom Hearts 3.

Kingdom Hearts 3

Eerder werd bekend dat er gameplay-beelden van de volledige game waren uitgelekt onder andere door de verspreiding van illagale kopieën van de game. Kingdom Hearts-regisseur Tetsuya Nomura pleitte voor het minimaliseren van de verspreiding van spoilers voor de game. Daarnaast maakte hij bekend dat de epiloog en het geheime einde pas na de lancering van de game getoond wordt om te voorkomen dat dit vroegtijdig wordt gedeeld. De inhoud van deze delen van de game worden volgens de regisseur bestempeld als de grootste spoilers van de game.

De soundtrack van Kingdom Hearts 3 verschijnt op 18 januari. Kingdom Hearts 3 lanceert op 25 januari op Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Resident Evil 2 Remake vergeleken met originele versie Nieuwe Fallout 76-patch bevat meer dan 150 aanpassingen
0

Reacties op: Volledig openingsnummer Kingdom Hearts 3 gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.