Volgende Witcher-game mogelijk in de maak, gaat niet The Witcher 4 heten | Gamer.nl

Volgende Witcher-game mogelijk in de maak, gaat niet The Witcher 4 heten | Gamer.nl

In een interview met href="https://www.bankier.pl/forum/temat_re-http-www-parkiet-com-technologie-i-it-307109979-adam-kicinski-z-cd,28716501.html">Bankier.pl</a> hint, Adam Kiciński de CEO van CD Projekt, naar een nieuwe game in de wereld van The Witcher.

Natuurlijk werkt CD Projekt Red momenteel met Cyberpunk 2077, maar daarnaast is blijkbaar ook een andere game in de maak:

“De eerste drie games waren per definitie een trilogie, dus we kunnen niet een volgende game doen die The Witcher 4 heet," zegt Kiciński "Dit betekent niet dat we de wereld rondom The Witcher, die we in de afgelopen twaalf jaar hebben gecreëerd, zomaar verlaten. The Witcher is een van de twee franchises waar we in de toekomst op voort moeten bouwen. Vandaag helaas kan ik verder niets aankondigen."

CD Projekt Red is werkt momenteel aan een andere game naast Cyberpunk 2077, maar de ontwikkelaar is niet bereid te delen welke game. “Vooralsnog willen we ons bewust richten op Cyberpunk 2077, om zo niet onze middelen en aandacht van onze spelers onnodig uit te putten,” aldus Kiciński.

Daarnaast zegt de CEO dat hij wacht op een juist tijdstip om meer over het project bekend te maken.

Op de E3 kregen we al een voorproefje van Cyberpunk 2077 te zien. Lees hier onze preview waarin Jacco de game omschrijft als een first-person shooter rpg die The Witcher, Grand Theft Auto en Deus Ex met elkaar combineert.

The Witcher 3
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou