Volgende update Modern Warfare en Warzone reduceert bestandsgrootte

Volgende update Modern Warfare en Warzone reduceert bestandsgrootte

De volgende update voor Call of Duty: Modern Warfare en Warzone reduceert de bestandsgrootte van de game. Dat meldt production director Paul Haile.

"Hey allemaal, seizoen 5 komt eraan en het is groot. Met de volgende update voegen we alle nieuwe content toe en optimaliseren we onze assets", zegt Haile op Twitter.

" Dat betekent dat de download groot zal zijn, maar de totale grootte van de game op je consoles afneemt als je de patch downloadt, ondanks dat we een hoop content toevoegen." Verder benadrukt hij dat Infinity Ward de bestandsgrootte van de game verder reduceert in volgende updates voor de game.

De bestandsgrootte van Modern Warfare en Warzone is een veelgehoorde klacht over de game. Momenteel neemt de PS4-versie van de volledige game bijvoorbeeld 195 GB in beslag.

Call of Duty: Modern Warfare seizoen 5 begint op 5 augustus. Volgens Charlie Intel is de patch van 36 GB voor sommige gebruikers al te downloaden op Playstation 4. De inhoud van het nieuwe seizoen wordt vermoedelijk dinsdagavond onthuld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat hebben ze vaker gezegd, maar als t maar weer iets van 4gb kleiner wordt kunnen ze beter niets zeggen. Snap sowieso niet waarom het zo groot moet zijn op de consoles..

0
test

@CroniC Op de PC is het niet veel beter. Daar is het ook 209GB. Console kan nog bepaalde onderdelen verwijderen die je niet speel toch? Dacht ik, die optie zou ik ook wel op de PC willen.

0

@Derper Dat is knap, mijn install directory is nu 97.5 GB; dat valt uiteindelijk ook wel mee.

0
test

192GB hier :) 97Gb is erg knap :) de game is sinds launch al belachelijk groot, maar goed :)

0

Aanbevolen voor jou