Presentatrice Christina Lee legt uit dat de winnaar van de wedstrijd "deel zal uitmaken van de volgende Uncharted-game". Hoewel Lee verder niet ingaat op die game, betreft het mogelijk Uncharted 4 voor PlayStation 3. Dit vermoeden komt uit het feit dat alleen de PlayStation 3-games van Uncharted een multiplayermodus hebben en alleen die zijn ontwikkeld door Naughty Dog. Die studio is nauw betrokken bij deze wedstrijd.

Een andere mogelijkheid is dat Lee zich heeft versproken en dat er met "volgende Uncharted-game" een nieuwe downloadbare uitbreiding voor Uncharted 3 wordt bedoeld. Het feit dat Pulse een programma van Sony zelf is, maakt dit echter minder waarschijnlijk.

Om deel te nemen aan de wedstrijd moeten fans een taunt die gebruikt kan worden in de multiplayermodus van Uncharted 3 bedenken, op video opnemen en uploaden naar YouTube. Uncharted-maker Naughty Dog kiest vervolgens de tien beste en fans bepalen daaruit de top twee. Dat tweetal neemt het tegen elkaar op in de multiplayermodus van Uncharted 3, de winnaar wint de hele 8wedstrijd en krijgt een nog onbekende rol in de nieuwe Uncharted-game