Volgende Resident Evil heet niet Resident Evil 8

Volgende Resident Evil heet niet Resident Evil 8

Het volgende deel in de Resident Evil-serie heet niet Resident Evil 8. Dat zeggen producersTsuyoshi Kanda en Peter Fabiano in de 'Weekly Famitsu', vertaald door href="https://kotaku.com/why-resident-evil-village-isnt-called-resident-evil-8-1844243667">Kotaku</a>.

Het nieuws is opvallend, omdat de trailer duidelijk wilde maken dat het aankomende Resident Evil Village echt het achtste deel in de serie is. Letters uit het woord 'Village' lichtten op om het Romeinse cijfer VIII te vormen. Ook speelt de game zich een paar jaar na Resident Evil 7 af.

In het interview worden de producers gevraagd waarom de game niet Resident Evil 8 wordt genoemd. "Je kunt het dorp zien als een personage in de game. We hebben het zo gedaan, omdat we willen dat spelers dat begrijpen."

Vervolgens wordt gevraagd wat dan de officiële afkorting wordt van de game: RE8 of Village? "Er is niet echt een officiële afkorting. We zouden blij zijn als je gewoon 'Village' zou onthouden."

Resident Evil Village komt volgend jaar uit op PlayStation 5, Xbox Series X en pc. Aan het eind van de zomer wordt meer informatie over de game onthuld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"In het interview worden de producers gevraagd waarom de game niet Resident Evil 8 wordt genoemd. "Je kunt het dorp zien als een personage in de game. We hebben dat gedaan, omdat we willen dat spelers dat begrijpen." Ehh... watte? De redenering is zo krom, dat ik niet eens een analogie kan bedenken! RE8 for me :)

0

@Lord Ganon snap helemaal niks van de uitleg :p

0
test

@Janzijnvader Nee slaat ook nergens op lol

0

Aanbevolen voor jou