Volgende Resident Evil gaat terug richting horror | Gamer.nl

Volgende Resident Evil gaat terug richting horror | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We weten dat een hoop fans de horror terug willen zien in een volgende deel. Het ontwikkelingsteam weet dat ook en we lezen een groot aantal berichten op me ageboards, vragen om feedback, en zijn ons bewust van de kritiek die Resident Evil 5 kreeg om zijn focus op actie. Ik denk dat die fans de richting die het team het het volgende deel opgaat wel zullen waarderen", aldus de vertegenwoordiger van Capcom. 

Om wat voor Resident Evil-game het gaat is nog niet bekend. Een zesde deel in de serie is nog niet officieel aangekondigd, maar waarschijnlijk al wel in de maak. Het is ook mogelijk dat de vertegenwoordig met het volgende deel Resident Evil: Revelations bedoelt, dat volgend jaar voor de 3DS verschijnt en meer terug naar de begindagen van de serie lijkt te gaan. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou