Volgende patch voor Dark Souls op komst | Gamer.nl

Volgende patch voor Dark Souls op komst | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De patch is vooralsnog enkel voor de PlayStation 3-versie aangekondigd en zou moeilijkheden die spelers ondervinden met het vinden van andere spelers of het binnenvallen van andere spelwerelden verder moeten oplo en. Met name de PS3-versie kampte bij de Japanse lancering met problemen binnen het online gedeelte van de game. Dusdanig dat From Software besloot dit component tijdelijk uit te schakelen.

De aankomende patch balanceert daarnaast ook een aantal wapens en voorwerpen die op dit moment als te sterk of te zwak bekend staan, zoals de Ring of Fog. Verder zouden spelers met de update minder last moeten ondervinden van beeldvertragingen bij overgangen tu en verschillende gebieden. Wanneer de patch precies wordt uitgebracht, is niet bekend. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou