Volgende omgeving in Valheim is de Mistlands

Volgende omgeving in Valheim is de Mistlands

Iron Gate Studio heeft laten weten dat de volgende omgeving die aan Valheim wordt toegevoegd, de Mistlands is.

Valheim heeft op dit moment vijf verschillende soorten omgevingen. De Mistlands moet de zesde worden, van de in totaal negen die gepland staan. Opvallend genoeg zijn er al flarden van de Mistlands in de game te verkennen - grimmige gebieden vol met dode bomen en skeletten - maar het is dus de bedoeling dat dit een belangrijk onderdeel van de game gaat worden.

Iron Gate heeft één screenshot van de Mistlands uitgegeven, die hieronder te zien is. De studio werkt echter ook aan een kleinere update voor de bestaande Mountains-omgeving, waar hieronder ook twee nieuwe screenshots van te zien zijn. 

Zowel de release van de grote Mistlands-update als de kleinere update voor de Mountains hebben nog geen releasedatum.

De survivalgame Valheim kan alleen of met twee tot tien spelers doorlopen worden. Het spel speelt zich af in een gigantische, procedureel gegenereerde wereld. Men kan als Vikingen samenwerken om de computergestuurde vijanden te verslaan en te overleven in de tiende Noorse wereld. De game is verkrijgbaar op pc.

 
 
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben pas aan het proeven van de Mountains, smaakt naar niks hehe, alleen wolven en veel dood gaan. Vraag me wel af hoe ze dat willen doen met een nieuwe omgeving, moet je dan een nieuwe wereld starten of verandert je huidige wereld?

0
test

@-JK- Alles van de wereld waar je al geweest bent blijft zoals het is dus waarschijnlijk is een nieuwe wereld starten verstandiger. :)

0

Aanbevolen voor jou