Volgende Naughty Dog-game is al in ontwikkeling

Volgende Naughty Dog-game is al in ontwikkeling

Naughty Dog heeft de volgende game die na het multiplayerproject rondom The Last of Us uitkomt al in ontwikkeling.

Dat laat Neil Druckmann van Naughty Dog weten in een interview met

Watch on YouTube

. "Ik weet dat de fans graag The Last of Us: Part 3 willen. Ik hoor het constant en alles wat ik kan zeggen is dat we al bezig zijn aan ons volgende project, dus die beslissing is al gemaakt. Ik kan niet zeggen wat het is, maar dat proces hebben we al gehad. We hebben veel overwegingen gemaakt en gekozen wat ons het meest enthousiast maakt."

Eerst is echter de multiplayergame gebaseerd op The Last of Us aan de beurt - eerder werd al wat artwork en informatie rondom de nog naamloze game onthuld. Druckmann laat in het interview weten dat mensen er later dit jaar "veel meer" over zullen horen. 

"Het is een interessante ervaring voor mij, want het is de eerste The Last of Us-game waarbij ik niet de primaire schrijver en niet de regisseur ben. Ik kan dus van een afstandje meekijken en een producerende rol spelen, een soort mentor. Dat maakt mij erg enthousiast, en wat het team ontwikkelt is erg cool."

Druckmann laat weten dat Naughty Dog inmiddels uit meerdere teams bestaat en dus meer games tegelijk kan ontwikkelen - vandaar dat ook het spel dat na het multiplayerproject uit moet komen in ontwikkeling is. Hij onthulde verder geen details over die game. Sommige fans vermoeden dat het wel degelijk om The Last of Us: Part 3 gaat, aangezien de franchise nu een groot mainstreamsucces is dankzij de HBO-televisieserie. Anderen hopen op een compleet nieuwe IP - er gaan al jaren geruchten dat Naughty Dog bijvoorbeeld een science-fictiongame wil ontwikkelen.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Remake van TLOU1?

0
test

@fonsrutte Ja, het wordt weer de hoogste tijd! :P

0

@MichelMusters of een remake van the last of us part 2 dat kan ook

0

Aanbevolen voor jou