Volgende Microsoft Flight Simulator-update neemt Nederland onderhanden

Volgende Microsoft Flight Simulator-update neemt Nederland onderhanden

De volgende Microsoft Flight Simulator-update voegt meer detail toe aan Frankrijk en de Benelux.

Dat blijkt uit een update van ontwikkelaar Asobo Studio. De exacte details van het bijwerken van ons kikkerlandje worden nog even geheim gehouden, maar gezien de update zich enkel focust op bovengenoemde Europese landen, is de kans best groot dat je in maart je eigen huis kan bezoeken. De nieuwe update verschijnt eind maart.

Verder bespreekt de ontwikkelaar een nieuw prototype, genaamd Scenery Gateway System. Dit systeem moet ervoor zorgen dat spelers en ontwikkelaars hun eigen landschappen kunnen optimaliseren om ze vervolgens beschikbaar te stellen voor het grote publiek. 

Eerder gaf het bedrijf al updates uit waarmee het Verenigd Koninkrijk, Japan en de Verenigde Staten veel gedetailleerder werden gemaakt. Tijdens de vorige livestream gaf Asobo al aan dat het nog meer van dergelijke 'World Updates' uit wil brengen voor de game, waaronder nog meer updates voor de Verenigde Staten, waarin plekken als Hawaii en Alaska worden meegenomen.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wanneer staat deze eigenlijk gepland voor de Xbox Series X?

0
test

@The.Eraser zomer 2021 https://news.xbox.com/en-us/2020/12/10/microsoft-flight-simulator-coming-to-xbox-series-xs-summer-2021/

0
test

Verenigd Koninkrijk is nog niet klaar, komt pas ergens rond 9 februari uit, twee weken na aangekondigde release. Daarnaast zul je waarschijnlijk niet je eigen huis exact kunnen bezoeken. De meeste staan er nu al wel in, maar zien er van dichtbij niet realistisch uit. De updates zullen alleen grote gebouwen aanpakken en wat hoogtemaps. Bruggen en zo, maar niet elk individueel huisje.

0

Aanbevolen voor jou